Error message

  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1901 of /home7/actionni/public_html/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset 'field' in DatabaseCondition->__clone() (line 1901 of /home7/actionni/public_html/includes/database/query.inc).
  • Warning: Illegal string offset '#type' in VBridgeApp->create() (line 403 of /home7/actionni/public_html/sites/all/modules/phpbbforum/includes/phpbbdrupalbridge/VBridge/VBridgeApp.php).
  • Strict warning: Declaration of PhpbbVBridgeApp::authenticate() should be compatible with VBridgeApp::authenticate() in VBridge::createApp() (line 97 of /home7/actionni/public_html/sites/all/modules/phpbbforum/includes/phpbbdrupalbridge/VBridge/VBridge.php).
  • Warning: Illegal string offset '#type' in VBridgeApp->create() (line 403 of /home7/actionni/public_html/sites/all/modules/phpbbforum/includes/phpbbdrupalbridge/VBridge/VBridgeApp.php).

New Site (And Such)

Everything should work now. The site is going to stay bluish for the time being until I can get some time in on figuring out the CSS, unless someone wants to step up and deal with that.

You may need to log in twice the first time so that it ports your user info to the new format. Also, you'll probably need to change your time zone setting on the 'My account' page, for some reason that doesn't seem to be transferring correctly.

Let me know if you run into any issues, or if you need anything else.

Login Issues

If you're having problems logging in through the main form, try the login at the bottom of the Forums.

Subscribe to Action 9 News RSS